Sposób przygotowania

Jedną parówkę rozciąć aby zrobić paszczę krokodyla, ponacinać górę w kształcie łusek i wymodelować ogon. Z drugiej parówki odciąć końcówki i przekroić na połówki. Wszystko razem ugotować Po ugotowaniu ułożyć z parówek krokodyla z nogami. Z ketchupu zrobić język krokodyla. Ogórka obrać i pokroić w plastry i zrobić z niego 'zarośla'.
Tak przygotowana paróweczka będzie niezłą chrapką dla niejadka.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    niezły pomysł ^^
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    wygląda super ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    haha :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    swietny pomysl
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !