Sposób przygotowania

Mięso kroimy na małe kawałki. Nacieramy solą zmiękczającą, pieprzem i przyprawą kuchni chińskiej. Odstawiamy na 30 minut. W misce mieszamy 2 miarki oleju z sosem sojowym i miodem. Przekładamy mięso i dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki na kilka godzin co jakiś czas mieszając. Marchewkę i seler kroimy w paski i dokładamy do pojemnika z mięsem. Mięso i warzywa przekładamy na patelnię Actifry. Nie trzeba już polewać olejem. Nastawiamy na 15 minut. Podajemy z brązowym ryżem. Całkowity czas smażenia : 15 min

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Damian10

    dobre może być ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !