Sposób przygotowania

Polędwicę nacieram solą, pieprzem i ziołami, smaruje oliwa i wkładam do lodówki na 2h. Mięso pieke w żaroodpornym naczyniu ok. 1h, podlewając bulionem z kostki. Upieczone, miękkie mięso kroje w małe zgrabne plastry i wkładam do sosu przygotowanego z bulionu, w którym piekło sie mięso. wody, mąki i śmietany.

Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    idealne do podawania z ryżem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    rewelka
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Bardzo lubię potrawy tego typu. Super przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pychotka :)
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    uwielbiam :) z dodatkiem młodych ziemniaczków to idealny zestaw :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    robię podobną, do tego ziemniaczki i suróweczka-pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    wygląda przepysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszne mięso i pyszny sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !