Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Karkówkę kroimy w plastry grubości 1-2 cm. Lekko rozbijamy pięścią i nacieramy przyprawą do mięsa.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Brawo za pomyslowe wykorzystanie oleju z pomidorow :) Ja też go zawsze używam do innych potraw...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Kolejna przepyszna propozycja.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MONIKA62

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Też tak czasem wykorzystuję olej od pomidorów. Pyszny efekt :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !