Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z bułką tartą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa
masło
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z bułką tartą

Fasolkę szparagową płuczemy pod wodą i wrzucamy do gotującej osolonej wodzie. Po ugotowaniu fasolkę odcedzamy, polewamy stopionym masełkiem oraz lekko zarumienioną bułką tartą. Smacznego! :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fictor123 01.01.2013 11:15
pysznosci
fictor123 01.01.2013 11:15
pysznosci
Gosia20 05.09.2012 15:05
super danie:)
Grazyna0211 28.06.2012 14:12
bardzo lubimy
Mariusz10 14.06.2012 22:31
pyszna
Agnieszka107 24.05.2012 11:01
pychotka
bgs1984 20.05.2012 07:30
pycha
marzenciak1985 20.05.2012 07:24
pycha
Ania67 14.05.2012 18:22
uwielbiam
treonina 23.04.2012 14:35
uwielbiam taką fasolkę! naprawdę pyszna polecam!
Kas2 20.04.2012 22:26
można jeść i jeść :)
Norgiusz 12.04.2012 07:52
super
rutynka 23.03.2012 13:32
uwielbiam!;)
kupiska 21.03.2012 19:34
juz nie mogę się doczekać fasolki szparagowej... najlepsza jest młoda...
Andzia1977
Andzia1977 20.03.2012 23:35
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak