Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową płuczemy pod wodą i wrzucamy do gotującej osolonej wodzie. Po ugotowaniu fasolkę odcedzamy, polewamy stopionym masełkiem oraz lekko zarumienioną bułką tartą. Smacznego! :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    juz nie mogę się doczekać fasolki szparagowej... najlepsza jest młoda...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    uwielbiam!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    można jeść i jeść :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    uwielbiam taką fasolkę! naprawdę pyszna polecam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka107

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo lubimy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    super danie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pysznosci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pysznosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !