Sposób przygotowania

Ciasto francuskie dzielimy w prostokąty/ kwadrat jak kto woli, łączmy ze sobą przeciwległe rogi. Smarujemy kade ciasto jajkiem, co pzoowli nam uzyskać złocisty kolor. Po upieczeniu kladziemy troche nutelli/ polewy czekoladowej.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    szybko i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Przepyszny deserek. Ślinka cieknie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm jakie świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    z pewnością bardzo by mi smakowały
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    słodkie;d

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !