Składniki:
żołądki drobiowe | 80 dag |
cebula | 2 szt |
machew | 1 szt |
seler | |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
pieczarki | |
olej | 1 łyżka |
pieprz | |
sól do smaku | |
Liść laurowy suszony Prymat |
żołądki drobiowe | 80 dag |
cebula | 2 szt |
machew | 1 szt |
seler | |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
pieczarki | |
olej | 1 łyżka |
pieprz | |
sól do smaku | |
Liść laurowy suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: