Sposób przygotowania

Kaszę gryczaną gotujemy z dodatkiem soli, podczas gdy kasza będzie już miękka to smażymy jajko na patelni troszkę solimy i podajemy wszystko razem na talerzu polewając tłuszczykiem kaszę aby nie była sucha. Prosty obiad i szybki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    jajko wolę z ziemniaczkami
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    tez tak robię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zdrowe danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam kaszę gryczaną :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    forgielka

    mniam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam ...bardzo lekki obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Damian10

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    tak jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !