Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar z czerwoną cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wołowa 200 gram
cebula czerwona 2 szt
ogórek kiszony 3 szt
sól do smaku
żółtko jajek 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar z czerwoną cebulką

Polędwicę oczyścić, umyć, osuszyć i zmielić na drobno. Cebulę obrać, umyć i pokroić w drobną kostkę, ogórki kiszone również pokroić w drobną kostkę. Zmielone mięso połączyć z cebulą, ogórkiem i żółtkiem kurzym, wszystko dokładnie wymieszać następnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać na świeżo, schłodzone. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Fiffi 12.01.2013 00:08
bardzo lubię
caralajna 13.07.2012 07:23
od wieków nie jadłam
ziutula
ziutula 11.07.2012 00:16
tatar lubię, ale dla mnie biała cebulka...
Angelika10 28.04.2012 00:47
ciekawa ;)
freekate 25.03.2012 07:50
uwielbiam tatara :)
Papryczka 24.03.2012 15:25
świetny przysmak mojego taty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak