Sposób przygotowania

Polędwicę oczyścić, umyć, osuszyć i zmielić na drobno. Cebulę obrać, umyć i pokroić w drobną kostkę, ogórki kiszone również pokroić w drobną kostkę. Zmielone mięso połączyć z cebulą, ogórkiem i żółtkiem kurzym, wszystko dokładnie wymieszać następnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać na świeżo, schłodzone. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    świetny przysmak mojego taty
  • 0
    original
    Opublikowano

    freekate

    uwielbiam tatara :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    ciekawa ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tatar lubię, ale dla mnie biała cebulka...
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    od wieków nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !