Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Po zrobieniu faworków zostaje nam dużo białek... i pojawia się problem co z nimi zrobić? Polecam babkę białkową. Miękkie masło ucieramy z cukrem.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    I to jest świetny pomysł na babkę świąteczną.Myślę,że białka zamrożone uda mi się ubić na sztywna pianę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    ja tez często mam nadmiar białek i to super pomysł na ich wykorzystanie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    żadnych dodatków bakaliowych czy aromatycznych ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ciekawska

    fajna, prosta babka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !