Sposób przygotowania

Ryż ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i ostudzić. Wędzonego łososia pokroić, skroić sokiem z cytryny i wymieszać. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Ogórki kiszone pokroić w kostkę i osączyć z soku. Czerwoną cebulę obrać i pokroić w kostkę.
Do miski przełożyć ryż, wędzonego łososia, jajka, ogórki kiszone i czerwoną cebulę. Dodać majonez, musztardę i szczyptę majeranku. Przyprawić do smaku ostrą papryką w proszku, solą i pieprzem cytrynowym. Wszystko razem dokładnie wymieszać i włożyć sałatkę do lodówki na około 60 minut.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszniutka
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszniutka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !