Sposób przygotowania

Najpierw siekamy szczypior i lekko solimy. Odstawiamy i w tym czasie rozdrabniamy widelcem twaróg. Do twarogu dodajemy śmietanę i dokładnie mieszamy tak aby powstała jednolita masa następnie dodajemy posiekany wcześniej szczypiorek i wszystko jeszcze raz dokładnie mieszamy. Gotowy twarożek nakładamy na chleb posmarowany masłem.
Smacznego !

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    prosty przepis ale bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super, też taki lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    Twarożek i świeże, ciepłe pieczywo:) bardzo dobre na śniadanko:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    chyba muszę taki sobie zrobic

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !