Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sok z kopru włoskiego z dodatkiem pomarańczy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomarańcza duża 1 szt
fenkuł 1 szt
woda 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Sok z kopru włoskiego z dodatkiem pomarańczy

Umyty,oczyszczony z twardych części koper miksujemy,dodajemy wodę naturalną,ewentualnie kilka kostek lodu.W razie potrzeby gęstość soku można dowolnie regulować wodą. Sok ten można również zrobić w sokowniku.
Można go dowolnie według gustu doprawić ,ale koper ma swój przyjemny anyżkowy smak i dodatek pomarańczy wydaje mi się wystarczający.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Fiffi 19.11.2012 23:43
ciekawe połączenie
ALAGOR 30.10.2012 09:37
śródziemnomorski smak ;)
Agata B 07.05.2012 20:04
wygląda smacznie - muszę spróbować:)))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak