Sposób przygotowania

biszkopt jeśli mamy czas to możemy upiec w/g swego przepisu kakaowy ja użyłam gotowego wyłożyć płat biszkoptu na talerz do tortu nasączyć go sokiem brzoskwiniowym,krem przygotować w/g opisu na opakowaniu i przesmarować biszkopt położyć drugi ponownie nasączyć i wyłożyć dżem jagodowy wyrównać przykryć ostatnim plackiem nasączyć sokiem i na wierzch wyłożyć resztę kremu wyrównać udekorować małymi bezikami wstawić do schłodzenia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    treonina

    bardzo lubię ciasta przekładane dżemem - nie tą takie suche
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    szybki i smaczny deser..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Ciasto na szybko.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    ładny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam takie słodkości
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    absolutnie doskonałe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !