Sposób przygotowania

wyłożyć blachę do pieczenia papierem lub folią aluminiową na dnie układać warstwę herbatników śmietanę wylać do naczynia i ubić z cukrem pudrem i śmietanfixami na sztywno wylać na herbatniki wyrównać na wierzch położyć drugą warstwę herbatników i polać masą krówkową i posypać płatkami migdałów wstawić do lodówki do schłodzenia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    bardzo mi się podoba, lubię szybkie ciasta:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Musi być bardzo słodkie i sycące.
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetne do kawki
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ślinka leci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pychota.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł na szybki deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo fajne szybkie ciasto
  • 4
    original
    Opublikowano

    jola1508

    dodaję do ulubionych :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    jola1508

    wygląda super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny pomysł dla osób nieposiadających piekarnika
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    super ciacho ...mmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !