Sposób przygotowania

Brokuł dzielimy na różyczki i gotujemy przez kilka minut we wrzątku. Odsączamy na sitku. W rondelku podgrzewamy szpinak ( używam mrożonego) , gdy już go podgrzejemy dodajemy roztarty lub posiekany drobno czosnek, śmietanę. Sos doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Brokuł podajemy polany sosem szpinakowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    forgielka

    też mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    za szpinakiem nie przepadam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pysznie wygląda
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    samo zdrowie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !