Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Kawę rozpuszczamy w 50 ml wrzątku, studzimy. Dodajemy amaretto, dokładnie mieszamy. Mocno schłodzoną śmietanę ubijamy mikserem 2-3 minuty z cukrem i cukrem waniliowym. Następnie dokładamy po trochu ser mascarpone i miksujemy na wolnych obrotach do uzyskania jednolitej konsystencji.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    efektowne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    musiało smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    Wygląda bosko :) na pewno smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Pyszności poprostu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Mam wielką ochotę na kawałek tego cudeńka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bardzo mi się podoba taki pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    a ten kremik palce lizać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !