Sposób przygotowania

DO BULIONU WKŁADAM SKRZYDEŁKA Z KURCZAKA ORAZ WARZYWA I GOTUJĘ OK. GODZINY. POD KONIEC WKŁADAM KALAFIOR I GOTUJĘ DO MIĘKKOŚCI TAK ABY SIĘ NIE ROZPADŁ. NA KONIEC DODAJĘ KOPEREK ŚWIEŻY.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    zupa jak marzenie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    Marta zupa świetna, ładną masz zastawę
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo apetyczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobra zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !