Sposób przygotowania

Rybę wypatroszyć, pokroić na kawałki i wymoczyć. Do garnka wlać wodę, włożyć rybę, dodać sól, przyprawę, sok z cytryny, ziele i liść laurowy. Gotować aż pstrąg będzie miękki. Ugotowaną rybę wykładać na półmisek. Żelatynę rozpuścić w odrobinie wody i wlać do wywaru po rybie i zalać nim rybę w półmiskach. Przyozdobić cytryną i odstawić do wystygnięcia.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo lubię rybkę w galaretce
  • 2
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    smaczna rybka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    fajna:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    ale pychota :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    zrobię takiego na święta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !