Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY I PORA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 40 dag
por (biała część) 2
oliwa 5 łyżek
ocet winny 3 łyżki
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY I PORA

KAPUSTĘ SZATKUJEMY CIENIUTKO,POSYPUJEMY SOLĄ I ODSTAWIAM NA PÓŁ GODZINY. PORY KROIMY W PÓŁPLASTERKI, DODAJEMY DO KAPUSTY.OLIWĘ MIESZAM Z OCTEM, DODAJĘ PRZYPRAWY.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Damian10 07.05.2012 10:55
dobre ;)
Urszula5 06.05.2012 20:56
jaka ładna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak