Sposób przygotowania

PIeczarki obieramy i kroimy w grubą kostkę. Cebule i czonek obieramy, kroimy w ksotkę i podsmażamy na rozgrzanym oleju. Po około 4 minutach dodajemy mieso mielone. Podsmażamy po 6 minutach dodajemy pieczarki. Doprawiamy do smaku. Dodajemy na koniec fasole z puszki dobrze opłukana. Gotowe:)

Komentarze

  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    muszę kiedyś spróbować
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pysnosc
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pysnosc
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pysnosc
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pysnosc
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pysnosc
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    moje smaki ,pyszne !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !