Sposób przygotowania

Kurczaczka porządnie natrzeć czosnkiem i posypać ulubionymi przyprawami. Ja siekam czosnek najdrobniej jak tylko się da dodaję łyżkę soli mieszam razem i taką mieszanką smaruję kurczaka na zewnątrz i w środku. Potem daję pikantną przyprawę do kurczaka z Prymatu.
Puszkę piwa należy otworzyć i odlać piwo żeby zostało tak 2/3 . Kurczaczka sadzamy na puszce i w naczyniu żaroodpornym wkładamy do nagrzanego piekarnika na około 1,5 godziny.
Nie trzeba go podlewać ani pilnować.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    andrew1

    no i nabil sie chlopak
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    musi być pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    też takiego robię ale "sadzam" go na butelkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    musi byc smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    mm.. chętnie bym go spróbowała;))
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajny ten kurczaczek, muszę kiedyś sama go sporządzić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    wyśmienicie wygląda ten kurczaczek :P)
  • 1
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    fajny sposób pieczenia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    ale mi narobiłaś smaku
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja tak robię na butelce,jest super, ma świetną, chrupiącą skórę i soczyste mięso

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !