Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Krok 1

Zagotować budyń w 300ml mleka i 2 łyżkami cukru. Lekko przestudzić.
Masło roztopić i przestudzić. Jajka utrzeć razem z cukrem dolać mleko i roztopione masło. Później powoli dodawać wymieszane suche składniki tj. mąkę z proszkiem do pieczenia i sodą.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    oj smakowite :) a ten żelkowy budyń dla żelko żerców w sam raz :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    po prostu super
  • 1
    zdjecie12847
    Opublikowano

    smakowita

    z pewnością smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Marko

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    nie wiem co bardziej - czy piekne, czy pyszne...
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczne babeczki wspaniałe do kawusi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pyszne muffinki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    super :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !