Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zielone łodygi z 2 selerów
podwójna pierś z kurczaka
ser żółty 10 dag
Sos sałatkowy:
sól, pieprz
ogórki 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka

Łodygi selera umyć i pokroić. Pierś z kurczaka ugotować lub poddusić. Ugotowaną pierś, ser żółty, ogórki ze skórką pokroić w kostkę, dodać pokrojony zielony seler, przyprawić solą, pieprzem, sosem sałatkowym i dobrze wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 09.08.2011 13:05
super
ronald88 09.08.2011 13:00
super
aacaac 20.07.2011 08:11
ciekawy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak