Sposób przygotowania

1. Cebule grubo siekamy, marchewki i seler kroimy w kostkę, białą kapustę szatkujemy.
2. W garnku rozgrzewamy oliwę. Dodajemy cebulę i marchew i smażymy przez dwie minuty. Następnie dodajemy quinoa i całość podsmażamy przez kolejne 5 minut dość często mieszając.
3. Do podsmażonych warzyw dodajemy pomidory z puszki, rozmaryn i gorący bulion. Solimy do smaku i gotujemy przez 10 minut. Następnie dodajemy seler i kapustę, gotujemy pod przykryciem przez następne 10 minut mieszając od czasu do czasu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    ciekawa propozycja.. musze wyprobowac przepis zwlaszcza, ze lubie quinoe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    wygląda pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    te zdjęcia powinny byc zabrobione i to stanowczo!!! przepisy też:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetyczne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Ciekawa jestem jak smakuje "quinoa", gdyż spotykam się z tym pierwszy raz właśnie w tym przepisie... Ale zupka wygląda apetycznie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !