Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Prosty przepis który w oryginalnej wersji był całkowicie bez smaku, po łyżeczkowych modyfikacjach to aksamitna otulina dla smażonych przekąsek warzyw i nachosów.

Fasolkę płuczemy na sitku i potrząsamy energicznie aby pozbyć się resztki wody, Patelnię lub blachę w piekarniku wykładamy papierem do pieczenia. Wysypujemy równomiernie fasolkę tak aby leżała płasko na blasze lub patelni .Blachę wsuwamy na termoobieg na 120 C*. Patelnie trzymamy na średnim ogniu.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    chętnie wypróbuję jako nowy dodatek do grillowanych przekąsek - mam nadzieję, że będzie do nich pasował :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agata B

    brzmi ciekawie:)))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !