Sposób przygotowania

Do miseczki wlać olej ,dodać miód ,sok ,pieprz i sól do smaku . Wymieszać i odstawić .Filety umyć ,osuszyć i włożyć do marynaty. Ananasa obrać i pokroić w kostkę,dodać do filetów. Składniki w marynacie wymieszać i nadziewać na zwilżone wodą wykałaczki. Filety nadziewany na przemian z ananasem na kształt falującej żmijki .Upiec w piekarniku pod grillem.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    to prawda, bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    aż się głodna zrobiłam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ale bym zjadła, szkoda że zimno na dworze i raczej z grill już nici
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !