Sposób przygotowania

1. Piekarnik rozgrzać do 200 stopni. Kurczaka pokroić w kostkę, rabarbar posiekać.
2. Mięso posolić i usmażyć na maśle na patelni
3. Żaroodporne naczynie wysmarować masłem, kurczaka wymieszać z rabarbarem i przełożyć do żaroodpornego naczynia. Wymieszać lekko podgrzany miód ze śmietaną i zalać nimi kurczaka. Piec przez 15 minut.
4. Przed podaniem posypać posiekaną melisą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cris04

    Tego jeszcze nie próbowałam,ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Dla mnie to bardzo oryginalne połączenie, ale wygląda fajnie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawy pomysł :)
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo ciekawe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    ciekawe połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    piekny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    takiego połączenia jeszcze nie próbowałam, ale może być niezwykle smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawe połączenie,składniki są zabieram się do dzieła,ciekawa jestem co na taki smak powie rodzinka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    bardzo ciekawi mnie ten smak
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super połączenie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Połączenie kwaśnego rabarbaru z lekkim mięsem kurczaka może być rewelacyjne. Koniecznie muszę spróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawe połączenie składników
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ziabela

    pierwszy raz widze takie połączenie, ale chyba będzie trzeba samemu spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !