Sposób przygotowania

Buraczki oczyścić, do garnka przelać wodę i ugotować buraczki, ostudzone obrać ze skorupek i zetrzeć na tarce jarzynowej o średnich oczkach, następnie polać oliwą i posypać cukrem oraz całość dobrze wymieszać. Na koniec odłożyć do lodówki by się schłodziły.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    Pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię buraczki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !