Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki drobiowe panierowane

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2 szt
pieczarki 40 dek
cebula 1 szt
ser żółty 20 dek
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
bułka tarta pikantna
jajko 2 szt
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: roladki drobiowe panierowane

Kroki postępowania

1
pieczarki i cebulę pokroić drobno i przesmażyć pod koniec dodać starty ser doprawić do smaku ( dość intensywnie)
Krok 1 - roladki drobiowe panierowane foto
2
Piersi przekroić na połowy i rozbić na cienkie płaty i nałożyć farsz
Krok 2 - roladki drobiowe panierowane foto
3
Zawinąć i panierować w mące, jajku, bułce
Krok 3 - roladki drobiowe panierowane foto
4
piec na wolnym ogniu z początku pod przykryciem później bez
Krok 4 - roladki drobiowe panierowane foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malinka 17.10.2013 18:40
Takie mięsko zjem zawsze ze smakiem!
ewaa 17.09.2012 22:02
pyszne
Łukasz15 14.07.2012 11:56
Bardzo lubię takie roladki
fictor123 15.05.2012 08:59
smaczne
owca441 23.04.2012 12:40
smaczne kąski
owca441 23.04.2012 12:40
smaczne kąski
irenka 18.04.2012 11:39
pyszne
Krystyna32 02.04.2012 19:32
extra
ben-ka 29.03.2012 08:51
smakowite.....
MAR3STA 24.03.2012 18:10
przepyszne
teresa18 24.03.2012 14:30
może mnie zaprosisz następnym razem
misia53 19.03.2012 19:49
ja to lubię...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak