Składniki:
pręga wołowa | 1/2 kg |
podudzia z kurczaka | 3 szt |
marchew | 1 szt |
korzeń pietruszki | 1/2 szt |
seler | 1/4 szt |
przyprawa do zup | 1 łyżka |
nac selera | 1 gałązka |
makaron nitki | 1/2 op |
cebula | 1 szt |
pieprz | do smaku |
pręga wołowa | 1/2 kg |
podudzia z kurczaka | 3 szt |
marchew | 1 szt |
korzeń pietruszki | 1/2 szt |
seler | 1/4 szt |
przyprawa do zup | 1 łyżka |
nac selera | 1 gałązka |
makaron nitki | 1/2 op |
cebula | 1 szt |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: