Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z jajek

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaj 6 szt
cebula 2 szt
musztarda 1 łyżka
majonez 2 łyżki
ogórek kiszony 2 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z jajek

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i wkładamy do miski, cebule kroimy w drobną kosteczkę, a ogórki kiszone obieramy i ścieramy na drobnej tarce. Dodajemy łyżeczkę musztardy, majonez wszystko mieszamy na jednolitą masę i doprawiamy na pikantnie solą i pieprzem. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Angelika10 02.09.2012 20:41
fajna
marzenciak1985 12.04.2012 20:07
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak