Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Do rondelka wsypujemy sól i rozgrzewamy go.Do gorącego garnka wsypujemy pestki słonecznika, i prażymy do, mieszając ciągle, aż będzie miał złocisty kolor. Zdejmujemy go z ognia i przesypujemy do miseczki (pozostawiony w gorącym garnku będzie się jeszcze prażył, a nie chcemy,żeby się przypalił :) )


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    swietny pomysl! dla wegetarian jak znalazl i kazdy mięsożerca na pewno by sie też skusil
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    freekate

    fajny pomysł na wykorzystanie czerstwego pieczywa, ja zawsze mam go jakoś za dużo :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    na prawdę intrygujące :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fanatastyczny pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Przepysznie to wygląda:)
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Też takie robię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie znam tego smaku, ale widząc tak dokładnie opisany przepis z bardzo apetycznym efektem końcowym nie tylko wypróbuję, ale też polecę innym
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    pomysł kapitalny :D z pewnością wykorzystam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !