Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Pierś z gęsi dzielimy na cienkie fileciki i rozbijamy je tłuczkiem. czosnek obieramy i rozgniatamy, dodajemy do niego sól i dokładnie mieszamy.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z chęcią bym ich skosztowała.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    uwielbiam gęsinę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    freekate

    jakoś zawsze omijałam gęsinę, chyba wreszcie się skuszę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    a czy takie mięsko jest kruchutkie po usmażeniu? Nigdy nie jadłam gęsiny a bardzo jestem ciekawa czy szybko się smaży?
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    mięso jest nadzwyczaj miękkie i delikatne, smaczniejsze od wieprzowego, a smaży się tyle samo co tradycyjne schabowe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !