Sposób przygotowania

Do garnka wlać wodę, zagotować ją. Gdy już się będzie gotowała, włożyć jajka. Po około 7 minutach jajka wyjąć z wody, wystudzić i obrać ze skorupek. Każde przekroić na pół, układać na talerzyku. Nakładać na każdą połówkę łyżeczkę majonezu. Dekorować pokrojoną papryką konserwową i porwaną na mniejsze kawałki sałatą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    jak wiosennie wyglądają :) pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    dekoracyjne...na Wielkanoc:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    jajka uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !