Sposób przygotowania

Coś dla miłośników chałwy.
Masło zmiksować i powoli dodawać pokruszoną chałwę. Składniki połączyć. Słodki smak można przełamać odrobiną soku z cytryny.
Jeśli masy potrzeba więcej składniki podwoić.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    przydałoby się napisać do czego wykorzystać taką masę .... - jeśli to tortu bo na jaką wielkość?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    taka masa to od tAK DO JEDZENIA, CZY DO CZEGOS KONKRETNEGO? UWIELBIAM CHAŁWĘ DLATEGO PYTAM

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !