Sposób przygotowania

Kapustę poszatkuj, ugotuj do miękkości z odrobiną soli. Boczek i cebulę pokrój w kostkę. Podsmaż na patelni.
Ugotowaną kapustę odcedź, dolej szklankę wody, ponownie zagotuj, dodaj mąkę wymieszaną z odrobiną wodą, wymieszaj. Następnie dodaj podsmażony boczek z cebulą. Przypraw do smaku pieprzem, cukrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Wszystko to, co lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    o prosze jaki fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomita
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    lubię
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię zasmażaną kapustę i słodką i kiszoną.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    nie robię zazwyczaj z boczkiem, ale wyszła super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniaamm
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !