Sposób przygotowania

Ser, żółtko, masło i cukier waniliowy miksujemy na jednolitą masę
Z ciasta francuskiego wycinamy 12 prostokątów.
Piekarnik nastawiamy na 180*C
Na połówce prostokąta nakładamy łyżeczką masę serowa i każdy prostokąt zamykamy druga połówką. Dociskamy widelcem brzegi. Wierzch ciastek nacinamy nożem
Wkładamy na blachę wyłożona papierem do pieczenia i pieczemy 15 -20 minut Do momentu aż będą złociste.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    leonkot

    fajny pomysł na pewno wypróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    ale świetne!
  • 1
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Chętnie przechrupałabym teraz takie ciasteczko:)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 1
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    Uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    jakie pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !