Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczne wielkanocne wazoniki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwki czarne 5 szt
korniszony 1 szt
pomidor 1 szt
koperek
por
pieprz
paluszki krabowe 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczne wielkanocne wazoniki

Jajka gotujemy na twardo.Obieramy ,przecinamy na pół delikatnie wyciągamy zółtko . Paluszki krabowe tniemy na kawałki pod skosem . zielona część pora nacinamy ,żeby powstał listek .Oliwki kroimy na polówki .Korniszona w długie cienkie paseczki . Wszystko dekoracyjnie wkładamy do jajka. Ozdabiamy kawałkiem koperki .Pruszymy pieprzem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

treonina 18.03.2012 13:00
oryginalny pomysł!
iwa643 18.03.2012 08:26
na Wielkanoc

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak