Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo .Obieramy i kroimy w kosteczkę .Brokuła gotujemy na parze .Po ugotowaniu kroimy dość drobno ,dodajemy do jajka. Pomidora myjemy i kroimy w kosteczkę . Fasole odcedzamy z zalewy dodajemy do sałatki . Natkę siekamy i dodajemy do miski z sałatką .Lekko mieszamy .Robimy sos mieszamy oliwę z odrobina musztardy ,soku z limonki ,dajemy łyżkę wody -mieszamy .dodajemy do sałatki . Ozdabiamy koperkiem

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    bardzo wiosennie i kolorowo;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !