Sposób przygotowania

Filety z dorsza kroimy na porcje. Przygotowujemy panierkę łącząc ze sobą mleko, mąkę, bułkę tartą, jajka. Porcje ryby oprószamy solę pieprzem i skrapiamy sokiem z cytryny. Następnie panierujemy i smażymy na rozgrzanym na patelni oleju z obu stron na złoty kolor. Musimy uważać, żeby dokładnie panierować każdą z porcji, wówczas ryba będzie ładnie wyglądała na talerzu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    fantastycznie podana!
  • 1
    original
    Opublikowano

    forgielka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    apetyczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna rybka
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !