Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Barszcz biały

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa zwyczajna 1 szt
śmietana 1/2 szkl
cebula 1 szt
ziele angielski 1 szt
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz biały

Do wody w garnku wrzucamy kiełbasę pokrojoną na kawałki, obraną małą cebulę, vegetę, majeranek, liść laurowy i ziele angielskie. Wszystko gotujemy około 20 min. Pod koniec gotowania zaprawiamy śmietana rozrobioną z wywarem z zupy. Wszystko mieszamy - nie zagotowujemy.
Smacznego !

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 07.09.2012 09:28
zrobili?cie mi na niego smaka ...
Wacław 07.09.2012 09:26
pyszny !
Piotr-21 22.05.2012 16:00
dobry
kanu83 24.04.2012 15:37
pycha
Ewelina47 30.03.2012 14:01
lubię taki barszczyk
Mati13 19.03.2012 19:14
bardzo lubię taki barszcz
anulka69 19.03.2012 14:08
lubię
Izabela/bella81 19.03.2012 10:21
bo gdybyś zamiast vegety napisał kucharek to by dodało bez problemu ;)
kriso 17.03.2012 22:43
pychota
octo 17.03.2012 21:33
uwielbiam barszczyk biały":)
kamyk 17.03.2012 21:23
do składników tzeba dodać jeszcze majeranek i vegetę do smaku , nie napisałem ponieważ nie chciało mi dodać przepisu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak