Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PANGA W PANIERCE

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 1 KG
jaja
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól
Pieprz biały mielony Prymat
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: PANGA W PANIERCE

PANGĘ SOLIMY I PIEPRZYMY. ODSTAWIAMY NA OK 1 GODZ. OBTACZAMY W MĄCE I JAJKU ORAZ OBTACZAMY W BUŁCE TARTEJ. SMAŻYMY NA ROZGRZANYM OLEJU. PODAJEMY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wojr63 21.05.2012 22:48
jaka fajna
Damian10 09.04.2012 10:50
mm panga , pysznie
wojr63 08.04.2012 17:05
pyszna
octo 17.03.2012 21:34
lubię rybki są bardzo zdrowe:) co do mnie bardzo przemawia
anula250 17.03.2012 20:54
smacznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak