Sposób przygotowania

PANGĘ SOLIMY I PIEPRZYMY. ODSTAWIAMY NA OK 1 GODZ. OBTACZAMY W MĄCE I JAJKU ORAZ OBTACZAMY W BUŁCE TARTEJ. SMAŻYMY NA ROZGRZANYM OLEJU. PODAJEMY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    anula250

    smacznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    lubię rybki są bardzo zdrowe:) co do mnie bardzo przemawia
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Damian10

    mm panga , pysznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    jaka fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !