Sposób przygotowania

Zagotuj wode. Wlej ocet i powoli wbij jajko. Gotuj w zaleznosci od upodoban od 3min do 6min.
W miedzy czasie usmaz bekon. Bulke mufinke (jesli trudne do zdobycia uzyj jakakolwiek inna miekka bulke)przekroj na pol i opiecz w tosterze. Posmaruj maslem, poloz ser zolty, kilka listkow swiezego szpinaku i bekon. Na koniec poloz jajko i posmaruj majonezem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    jajko ugotowane w ten sposób, jest najzdrowsze - podoba mi się Twój przepis;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    freekate

    apetyczna klasyka
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fantastyczna kanapka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszności:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Brzmi ciekawie. Z chęcią zjadłabym takie śniadanko.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !