Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Podgrzej 2 lyzki oleju i wrzuc pokrojony czosnek, imbir oraz chilli (jesli lubisz ostrzejszy smak potraw).
Dodaj starta skorke, sok z lemonki, sos sojowy oraz syrop klonowy. Gotuj przez kilka minut badz do momemtu, az powstanie lepki sos.
W miedzy czasie zarumien na grilowanej patelni filet swiezego tunczyka.Tak, aby srodek byl jeszcze rozowy . Przenies do patelni z sosem teriyaki i smaz przez ok.2 minuty na kazdje stronie.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super podane :-) na pewno jest smaczne
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    muszę zrobić bo uwielbiam tuńczyka
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    kuszący :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !