Sposób przygotowania

Jajka ugotuj na twardo,ostudź,obierz ze skorupek.Z 4jaj kurzych i przepiórczego odetnij końce.Jajka ustaw na płaskim talerzu.Pomidory umyj,wytrzyj,z każdego odkrój czapeczkę.Pomidory i czapeczki ułóż na przygotowanych jajkach.Na pomidorowych kapeluszach zrób kropki z majonezu.Pozostałe jajka ustaw w obręczach na serwety.Z liścia pora wycinaj zajęcze uszy,wciśnij je w napięcia na górze jajek.Z goździków zrób zajaczką oczy,nosy,z kawałeczków papryki,a wasy ze szczypiorku.Talerz udekoruj rzeżucha.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    niesmacznie trafić na goździka - lepiej oczki zrobić z czegoś bardziej jadalnego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !