Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Cebulę i czosnek obrać. Cebulę, czosnek oraz mięso umyć, osuszyć, zmielić w maszynce do mięsa. Jajko umyć, wbić do mięsa. Dodać bułkę tartą oraz przyprawy - kucharek i pieprze mielony.


Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznosci
  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznosci
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 3
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super, najlepsze domowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    domowe najpewniejsze:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajne mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magda24

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie każdy ma okazję robić burgery z wołowiny. Także warto pokazać, że z wieprzowiny tez się da
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jak dla mnie super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jak dla mnie super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wspaniałe mięsko:)
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    szkoda, że nie mam na czym zrobić bo wygląda pysznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszne, dobrze doprawione.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszne mięsko:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne do bułki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    świetne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !