Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Fasolę umyć, zalać wodą, odstawić na noc. Na drugi dzień żeberka umyć, zalać wodą, zagotować. Zdjąć szumowiny, dodać moczoną przez całą noc fasolkę. Dodać 2 ziela angielskie i 2 liście laurowe oraz kostki rosołowe. Gotować do miękkości fasolki.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    smaczna zupka
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    mniam
  • 2
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    taka najlepsza
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale fajna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ale super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszna!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutka zupa ,mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię takie zupki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjna, uwielbiam tą zupkę :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo pożywna i smaczna
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    mój mąż taką lubi
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    dawno nie jadłam takiej zupki ,a taka smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !